Rubriky
Nezařazené

Výsledkový servis

O víkendu se kromě níže zmíněného turnaje GPA U19 konalo několik turnajů nižší urovně. I zde se naši hráči, respektivě hráčky, dokázali prosadit.

GPD U15

Nejvíce se vedlo Maie Weberové, která vybojovala na GPD U15 ve dvouhře stříbrnou medaili (tedy o kategorii výše – Maia je ročník 2011), když porazila hráčky i o dva roky starší. Ve finále nakonec po boji prohrála ve třech setech. Nicméně zápas se soupeřkou o 3 roky starší byl naprosto vyrovnaný a chybělo možná více zápasových zkušeností. Druhé místo na Astře vybojovala i ve čtyřhře. Super výsledek!

GPD U13

Jiný turnaj proběhl v Plzni. Zde se turnaje GPD U13 zúčastnily čtyři naše hráčky – Karolína a Eliška Burešovy, Terka Štěpánová a Míša Paclíková – a byly vidět. Ze skupiny postoupily Karolína, Eliška i Terka. V pavouku se pak nejvíce se dařilo Karolíně Burešové, které obsadila třetí místo.

Terka s Míšou Paclíkovou pak obsadily třetí místo ve čtyřhře a byl to pro ně úplně první zápis na medailových pozicích.

Všechna děvčata dokazují, že když člověka sport baví a má chuť se zlepšovat, trénink nese ovoce. Věřím, že brzy se k nim přidají i kluci, abychom zase vytvořili silné družstvo, které bude v budoucnu bojovat o medaile na MČR družstev.

Gratuji medailistkám

1 komentář u „Výsledkový servis“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *