Rubriky
Nezařazené

Pavel Synovec získal titul Přeborníka Prahy

Tuto neděli si měli možnost hráči z celé Prahy zahrát OP dospělých, kde se snažili vybojovat postup na mistrovství České republiky, které se bude konat na Hamru – Štěrboholy. Na OP jsme dokázali získat pět krásných umístění.

Nejvíce se vedlo Pavlu Synovcovi v pánském singlu, kde dokázal obhájit postavení nasazené jedničky. V semifinále nejprve porazil Honzu Fialu 17-21 21-17 21-18 a ve finále si pak poradil se svým deblovým partnerem Vojtou Bízkem. Po třech vyrovnaných setech si Pája odvezl zlatou medaili a zároveň titul Přeborníka Prahy.

Ve smíšené čtyřhře jsme dokázali vybojovat dvě bronzové medaile. O první se postarala Tereza Holečková, která hrála společně s Jakubem Vitverou (SK Hamr). Terka s Kubou cestou do finále nejprve porazili ve čtvrtfinále Elišku Bílkovou a Jonáše Hurtíka, kde až po třech setech odešli s jistotou medaile. Bohužel v semifinále podlehli na tři sety. Druhý pár ve složení Adéla Zimmerová a René Weinzettl (BK Arion Praha) dokázal postoupit přes své týmové kolegy Ellu Knaislovou a Jaroslava Karbana. Semifinálový zápas nevyšel podle jejich představ a po dvou setech prohráli s následnými vítězi této disciplíny Klárou Šilhavou a Janem Macákem.

Bronzovou medaili v pánském deblu získal Pavel Synovec , který si zahrál po boku Vojty Bízka (BK Arion Praha). Kluci dokázali ve čtvrtfinále porazit dvojici z Astry na dva sety. V následujícím kole už ale nedokázali přemoci Adama Šulce a Vaška Palána.

Poslední medaili do sbírky přidala Adéla Zimmerová s Terezou Holečkovou v dámském deblu, kde až v semifinále prohrály po dvou setech 9:21 a 17:21 s Veronikou Tvrdíkovou a Šárkou Vláškovou.

Gratulujeme přeborníkovi a medailistkám!

Kompletní výsledky najdete zde: https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament/matches?id=F6681511-C937-496C-BE90-6814B0896F75&d=

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *