Rubriky
Nezařazené

Začíná nový ročník soutěží družstev dospělých

Tento víkend se rozjede další ročník soutěží družstev dospělých.
A máme letos hned tři týmy, které budou soutěžit v různých výkonnostních skupinách.

Nejvyšší ambice máme v 1.celostátní lize. Cílem letošního ročníku je vítězství v této druhé nejvyšší soutěži a boj o postup do Extraligy. Po loňské smolné prohře v Play off jsme letos posílili a hráči určitě budou usilovat znova o vítězství v základní části a tentokrat vyhrát Play off a tím si zajistit účast v baráži.


Složení “A” týmu:


Kateřina Mikelová – členka reprezentačního výběru se po dvou letech, kdy úspěšně hostovala v týmu Plzně, rozhodla vrátit do mateřského oddílu a pomoci bojovat o postup do Extraligy. Bude jedničkou ženské části a svým týmovým duchem určitě velkým přínosem.

Denisa Mlčochová – možná někteří si ji více pamatuji pod dívčím jménem Šikalová. Jedna z mnoha výborných hráček, které vyrostly v oddíle Benátek nad Jizerou. Patří ke zkušeným hráčkám i přes svůj mladý věk zejména v párových disciplínách. Ve své kariéře získala několik medailí na MČR.


Jakub Bitman – mnohonásobný Mistr Republiky a účastník MS , ME a Evropských her, odchovanec TJ Sokol Radotin. Je nejzkušenějších hráčem družstva a přesto, že již badminton na vrcholové úrovni opustil a věnuje se civilnímu povolání, svými herními zkušenostmi je stále oporou týmu.

Choo Chi Earn zvaný Nick, bývalý malajsijský juniorský reprezentant, který už nějakou dobu žije a trénuje v Praze a rozhodně má co nabídnout – typickou asijskou hru založenou na fyzické kondici a rychlé ruce.

Michal Hubáček – odchovanec a dlouholetý prvoligový hráč oddílu Sokol Radotín – Meteor Praha. Jeho doménou jsou párové disciplíny, v nichž rovněž získal několik medailí na MČR, v mixu právě s Denisou.

David Smutný – benjamínek družstva, přichází stejně jako Denisa na hostování. Badmintonově vyrostl na Moravě a v současnosti je členem repre výběru do 23 let.

Věříme, že se nám podařilo postavit velice silný tým, který od prvních zápasů půjde svědomitě za svým cílem.

Přijďte se podívat v neděli do Sportovního centra Jeremi na současné i bývalé české reprezentanty a podpořit je. Určitě se bude na co dívat. Výše zmíněna jména jsou zárukou kvalitního badmintonu.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *