Rubriky
Výsledkový servis

Víkendový servis

O víkendu dále proběhlo několik turnajů kategorie C. A i zde byli zástupci našeho oddílu vidět napříč kategoriemi.

V Praze proběhl turnaj GPC dospělých za účasti Vojty Franty a Petra Hnilici, oba dva se nakonec probojovali do finále ve dvouhře. Z vítězství se nakonec radoval starší z nich – Vojta Franta. Spolu pak kluci postoupili do semifinále debla, kde prohráli s pozdějšími vítězi z Astry.

V Praze se o víkendu konal kvalifikační turnaj U13, z nějž vítězové postupují na MČR této kategorie. aši tři nejlepší v této kategorii – Matyáš Hašek, Daniela Dušánková a Maia Weberová, mají díky postavení na žebříčku zajištěn přímý postup. A tak se turnaje zúčastnili naši nejmladší: Eliška a Karolína Burešovy, Ema Jelínková a Denis Hobst – vše ještě hráči kategorie U11. Postup na MČR U13 se sice vybojovat nepodařilo, ale to jsme ani nečekali. Jde především o zisk zkušeností s hrou starších hráčů. Zejména dvojčata Burešovy opět dokázala, že jejich výsledky v letošní sezoně nejsou náhodné. Obě holky se probojovaly do semifinále a ani zde jejich zápasy nebyly špatné. Ema s Denisem sice svá první kola prohráli, ale v zápase o pořadí se jim podařilo zvítězit.

Ve Vinoři proběhl CPC U17, kde Kristián Hašek po boku proseckého J. Matušky získal bronzovou medaili ve čtyřhře. Ve dvouhře zaznamenal mezinárodní zápas proti ukrajinskému soupeři, který se mu ale nepovedl.

Danielka s Maiou ovládly turnaj GPD U15 v Plzni, když spolu vyhrály čtyřhru a ve dvouhře se porvaly o titul – ten získala Danielka. Pro obě ideální nastavení turnajové pohody na nadcházející MČR U 13, kde potají doufáme v medaili. Ve stejném městě, ale o kategorii níže, vybojovala titul i Míša Paclíková – a to ve smíšené čtyřhře  se spoluhráčem T. Maříkem z Hořovic. Stejně Jako Kája s Eliškou i Míša udělala na podzim velký výkonnostní krok a svojí pílí pomalu postupuje vpřed.

Všem moc gratulujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *