Rubriky
Nezařazené

Katky výkonnostní posun

Katka Mikelová potvrzuje správnost svého rozhodnutí přesunout se na delší dobu do Dánska.

Minulý týden startovala na turnaji International Challenge v Dublinu. Jedná se o výkonnostně i bodově nejvýše hodnocených typ turnaje v rámci evropského okruhu /BEC/. Byl to její první turnaj této kategorie. A pod vedením dánského trenéra Christensena si v Irsku Katka vedla velmi dobře, když z kvalifikace postoupila až mezi šestnáctku nejlepších.

Přečtěte si její hodnoceni po turnaji:

Irish Open 2022🇮🇪🏸

🇨🇿“Můj první turnaj kategorie International Challenge.
Již postup z kvalifikace byl pro mě úspěchem, vzhledem k tomu, že jsem mohla lehce vypadnout v prvním kole. Nakonec jsem se dostala až do druhého kola hlavní soutěže a zahrála jsem si s 26. hračkou světa Yvonne Li. Veliká zkušenost pro mě a také porce bodů do světového žebříčku “, napsala Kačka na svém instagramovém profilu.

Je potřeba zmínit, že proti soupeřce, která minimálně chybovala, si Katka svoje body musela uhrát sama, zejména její útočná hra a snaha o zakončení jí přinášely body. Samozřejmě chyby tam jsou, zejména chyby pramenící někdy ze snahy rychle výměnu zakončit, je třeba trénovat trpělivost ve výměnách, vyvarovat se zbytečných chyb. Ale je vidět další posun jak v technice tak pohybu po kurtu.
Katka se pokusí navázat na úspěšně představení hned příští týden ve slovinském lyžařském středisku Maribor.

Katko, přejeme ať Ti drží zdraví a držíme palce do dalších turnajů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *