Rubriky
Nezařazené

Osmifinále Katky

Kačka Mikelová se po delší turnajové pauze představila na turnaji v Holandsku, konkrétně turnaji International Series ve Wateringenu. Původně měla nastoupit do kvalifikace jako druhá nasazená, nakonec po několika odhláškách postoupila přímo do hlavní soutěže. Zde se v prvním kole utkala s nejlepší italskou hráčkou Katarinou Fink , se kterou to na zápasy měla 0:1.
Katka v tomto utkání nedala soupeřce prakticky žádnou šanci , svoji útočnou hrou téměř v celém zápase dominovala a zvítězila 21:8, 21:18. Ve druhém kole tak narazila na Huang Yu-Hsun, jednu z velkých talentů, o rok mladší hráčku Taiwanu. S ní se utkala již začátkem roku v Praze, kde podlehla 0:2 /asiatka nakonec celý turnaj vyhrála/.
Tentokrat s ní Katka sehrála daleko vyrovnanější souboj, zejména první dva sety byly zcela vyrovnané. Po první těsně prohrané sadě Katka druhou vyhrála , když soupeřku nátlakovou hrou donutila k chybám. Ve třetím setu bohužel už se tuto velmi fyzicky náročnou taktiku nedařilo uplatňovat a nakonec Káťa podlehla ve třech setech. I tak jako jediná ze soupeřek proti Huang Yu-Hsun uhrála jeden set a ukázala, že se v Dánsku neustále výkonnostně zlepšuje.
Další turnaje, kde v nejbližších týdnech můžete naši současnou nejlepší hráčku sledovat jsou turnaje ve Švédsku, Slovinsku, Rakousku a Dánsku.
Přejeme ji, ať hlavně drží zdraví a držíme palce do dalších bojů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *