Rubriky
Nezařazené

Tři medaile pro Maiu Weberovou

GPA U13 Pardubice

V Pardubicích tento víkend proběhl další turnaj GPA U13. Náš oddíl reprezentovala děvčata – Maia Weberová , Karolína a Eliška Burešovi.
Maia již od ledna potvrzuje, že patří mezi naše mladé naděje, když na každém celostátním turnaji vždy získala medaili. Navíc je členkou reprezentačního výběru U13. 0
Je potěšitelné, ze každým turnajem se zlepšuje. Tentokrat si z Pardubic veze tři medaile – zlato v mixu , které získala společně s F. Kyzlikem z Hamru, stříbro v deblu vybojovala s A. Váňovou.

Nejcennější je ale tentokrát druhé místo ve dvouhře. Je to její vůbec první střibro ve dvouhře v takovémto turnaji a navíc výhra nad dosavadní suverenkou této věkové kategorie Agátou Maixnerovou je pro Maiu asi zatím největší vítězstvím v její krátké kariéře. Maia první nasazenou navíc přehrála ve dvou setech. Ve finále už ji přeci jen chyběly síly a prohrála s M. Czajovou ve třech setech.
Potvrzuje se , že se vyplácí poctivá práce.

Kája s Eliškou ve dvouhrách své zápasy prohrály, v deblu ale v prvním kole porazily soupeřky z Ústí. Pro obě to je zatím spíše získávání zkušenosti z těchto celostátních turnajů. Ty se jim budou hodit v příštím roce.
Věřím, že se k nim brzy přidají i kluci.
výsledky na : https://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=dfbb3349-4f0d-4f62-b7d9-31326074d0e3


Hrály se i další turnaje

GPA dospělých Praha- Vinoř

V Praze GPA dospělých. Zde jsme bohužel žádné medialove umístění nezaznamenali. Turnaje se zúčastnili Petr Hnilica,Adam Král a Vojta Bízek. Nejlépe si vedl Vojta v deblu, kde postoupil do čtvrtfinále.

GPC U15 Praha -Radonice

Zde si dobře vedla Daniela Dušánková- ve dvouhře obsadila druhé místo, prohrála ve finále s první nasazenou N. Pavlisovou. V deblu a mixu získala bronz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *