Rubriky
Nezařazené

Úspěšná kvalifikace U13

Přístí víkend se v Brně uskuteční první z MČR jednotlivců – konkrétně kategorie U13.

Přímý postup má zajištěný Maia Weberová ve všech disciplínách a v Brně bude patřit ke spolufavoritkám na medaile v každé z nich. Výsledky na GPA jsou příslibem. Věřím, že se dobře připraví a bude o medaile bojovat. Kája s Eliškou pojedou na své první MČR této kategorie, bude to pro ně spíše na zkušenou. Zkušenosti pak určitě využijí v příštím roce, jelikož v této kategorii ještě zůstávají.

Karolína i Eliška Burešovi si postup na MČR U13 vybojovaly v kvalifikaci, která proběhla ve Vinoři.

Karolína má díky postavení na žebříčku ve dvouhře přímý postup, nicméně v ostatních disciplínách bylo potřeba zabojovat.

Ve čtyřhře se to dvojčatům podařilo, když přehrály poměrně s přehledem své soupeřky. V mixu na sebe holky narazily již ve druhém kole. Úspěšnější byla Kája, která nakonec kvalifikaci se spoluhráčem L. Zlínským z Hamru vyhrála a tím si zajistila účast ve všech třech disciplínách. Eliška bojovala ve dvouhře ve finále. Bohužel trochu ji zradila psychika a finále prohrála. Je tak náhradnicí.

Kvalifikace se zúčastnil ještě Dennis Hobst. Podařilo se mu vyhrát první kolo, ve druhém narazil na pozdějšího vítěze P. Jelínka z Astry. Bohužel fyzická i výšková převaha tentokrát zvítězila. Nicméně je potřeba Dennise pochválit. JE vidět velký výkonnostní posun, navíc je velmi přemýšlivý hráč, který dokáže vstřebávat trenérské rady a na rozdíl od většiny se je pokouší ihned použít i ve hře. To je obrovská výhoda.

Držíme palce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *